НОВОСТИ

06.7.2008   ФЕСТИВАЛ
Поп фест ЧУНГА ЛУНГА 2008 фестивал за деца и млади
28.5.2008   IN MEMORIAM TO HELENIO PARIS
Настап на штипски рок бендови во чест на трагично починатиот вокалист на групите Торнадо и Три пати на ден.
23.5.2008   AFTER PARTY
Матуранти 2008 - Забава во чест на Св. Кирил и Методиј, dj. Pejkoff
17.5.2008   КОНЦЕРТ
Three Minutes In The Rain - промоција на CD
09.5.2008   PERFORMANCE
НВО "Blue Sky" Challenge Project - Цртање на деца во летната бавча
28.3.2008   ПРОЕКТ
Каритас и НВО Здружение за права на Ромите: "Еднакви образовни можности за децата Роми"
27.3.2008   КОНЦЕРТ
NERO BURNS - England & WELCOMIN COMMITTE IN FLAMES - Zagreb, Hrvatska - Tokyo, Japan
22.3.2008   HAPPENING "40"
Музички хепенинг во чест на Денот на екологијата, Денот на пролетта и Св. 40 маченици:
14:00 час. Фолклор, Етно музика, Естрада, Хор на пензионери, Изворна народна музика;
18:00 час. Screen, Fifty-fifty, Jasmin Band, KANGO;
21:00 час. КИклоп, Фолтин, Gig off Band Гиш и пријатели.